FAST & FIXED by BREDENT

Tehnologia de ultima generatie care iti reda zambetul in 24 de ore!

Sistemul de implanturi Fast&Fixed este o tehnologie moderna ce permite medicilor nostri sa ofere un serviciu de ultima generatie: refacerea completa a danturii in 24 de ore. Concept al germanilor de la Bredent Medical, Fast & Fixed foloseste un numar mai mic de implanturi comparativ cu metodele clasice – 4 implanturi la mandibula si 6 la maxilar. Prin comparatie, varianta clasica necesita opt pana la zece implanturi pe fiecare arcada.

FAST & FIXED poate fi folosit pe ambele arcade sau separat, pe una singura.

Ce este FAST & FIXED

1. Pentru arcada superioara se insereaza 6 implanturi: doua oblice, pentru sustinerea fortelor masticatorii, si patru verticale, inserate intre cele oblice. Dupa finalizarea interventiei, proteza provizorie este montata in maximum 24 de ore, iar pacientul pleaca din cabinet cu zambetul si cu increderea de altadata.

2. Pentru arcada inferioara este nevoie de doar 4 implanturi, doua verticale si doua mai lungi, oblice. Interventia se desfasoara la fel ca in cazul maxilarului superior, proteza fiind montata in termen de maximum 24 de ore.

Cui se adreseaza FAST & FIXED

Pacientilor care poarta proteza dentara si vor sa aiba o dantura fixa.

Pacientilor care au nevoie de aditie osoasa pentru a putea beneficia de implanturile clasice.

Pacientilor care au dinti irecuperabili si care nu pot primi o lucrare protetica fixa.

Etapele FAST & FIXED

1. Consultatie de specialitate si stabilirea planului de tratament. Radiografie panoramica sau computer tomograf pentru a stabili calitatea osului nativ si a vedea pozitia nervilor si a sinusurilor.

2. Interventia chirurgicala. Inserarea implanturilor Fast & Fixed se realizeaza sub anestezie locala. Extractiile se fac in timpul aceleiasi sedinte.

3. Se realizeaza lucrarea provizorie, iar in mai putin de 24 de ore se monteaza.

4. Dupa o perioada de 4-6 luni, se inlocuieste lucrarea provizorie cu cea definitiva.

Avantajele FAST & FIXED

• Dantura completa in 24 de ore. Datorita tehnologiei inovative germane, lucrarea se aplica in 24 de ore (extractie, implantare si protezare provizorie).

• De multe ori fara aditie osoasa. Sistemul foloseste portiunile de os dur de pe arcada pacientului, dar in acelasi timp evita zonele cu nervi.

• Pret mai mic decat in cazul procedurii clasice. FAST & FIXED foloseste un numar mai mic de implanturi si este eliminat tratamentul de lunga durata si interventiile suplimentare.

• Stabilitate si sustinere. Doua dintre implanturi au o pozitie oblica pentru o stabilitate mai mare.

• Fara durere. Interventia se realizeaza folosind doar anestezie locala, evitandu-se complicatiile care pot aparea in urma sedarii generale.

• Aspect natural. Cu Fast & Fixed, dintii sunt aliniati conform fizionomiei si au un aspect natural.

Dezavantajele FAST & FIXED

• Perioada de osteointegrare (de vindecare) dureaza 4-6 luni. Procesul de vindecare este necesar pentru organism deoarece acesta are nevoie de timp pentru a se adapta cu implanturile.

• Implantul Fast & Fixed poate fi realizat doar in clinici care dispun de aparutura necesara si de medici chirurgi care au competente in a folosi aceasta tehnologie de ultima generatie, asa cum este Clinica noastra.

• In perioada de osteointegrare, lucrararea este provizorie, asta inseamna ca se impune o alimentatie pe baza de alimente moi pentru a nu o destabiliza.


MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

Perfectiune. Minutiozitate.
Delicatete. Rabdare. Experienta.

Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

PROGRAMARI