Politică de confidențialitate

Informare Privind Procesarea Datelor Personale

SURMUR SRL este societatea care detine controlul administreaza clinica stomatologica denumita si cunoscuta sub brandul Migali Dental Clinic.

In aceasta nota de informare va explicam modul in care are loc prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Migali Dental Clinic si in care ne asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care este aplicabila.

Pentru scopurile acestei note de informare, Migali Dental Clinic, prin entitatea juridica SURMUR SRL este operator de date cu caracter personal. Puteti gasi mai jos informatii cu privire la identitatea si datele noastre de contact.

De asemenea, tot mai jos puteti gasi datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor din cadrul Migali Dental Clinic.

Noi, cei de la Migali Dental Clinic partenerii nostri luam foarte in serios respectul fata de datele dumneavoastra.

Conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si bunele practici in domeniu, precum si asigurarea unui climat de transparenta, siguranta si incredere pentru pacientii nostri este o prioritate pentru noi, pentru care angajatii, colaboratorii, partenerii si conducerea noastra isi declara in mod ferm sustinerea.

Aceasta nota contine informatii importante. Asadar, va incurajam sa acordati timpul necesar pentru a o citi in intregime si cu atentie si sa va asigurati ca o intelegeti pe deplin. Pentru a facilita parcurgerea documentului, am inclus la sfarsitul acestei note un glosar care explica principalele notiuni folosite (e.g. “date cu caracter personal”, “prelucrare”, etc.). Nu ezitati sa ne comunicati orice nelamuriri ati avea.

Dorim sa fie clar pentru dumneavoastra cum folosim datele dumneavoastra si modul in care le protejam.

Continutul acestei note de informare este pur informativ si nu afecteaza drepturile pe care vi le ofera legislatia. Vom face tot posibilul pentru a va facilita exercitarea acestora.

Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si modului in care lucram cu datele dumneavoastra.

Cine suntem noi

SURMUR SRL (brand – Migali Dental Clinic) cu sediul social  in Iasi, Sos. Pacurari, Nr.2Binregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22 /1284 /2006 , Cod Unic de Inregistrare: 18703569, este autorizata sa presteze pe teritoriul Romaniei activitati de asistenta stomatologica si radiologie.

Aceasta nota de informare vizeaza activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de compania SURMUR SRL (brand – Migali Dental Clinic).

Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personalse aplica tuturor prelucrarilor de date cu caracter personal pe care le desfasuram, precum si tuturor interactiunilor cu website-urile noastre gazduite pe domeniile www.migali.ro, www.aparatdentariasi.ro si www.clinicastomatologicacopii.ro, www.implantdentar-iasi.ro

Denumirea operatorului de date si a proprietarului website-ului

SURMUR SRL (brand – Migali Dental Clinic) este operator de date cu caracter personal si posesor a website-urilor www.migali.ro, www.aparatdentariasi.ro, www.clinicastomatologicacopii.ro, www.implantdentar-iasi.ro.

Siguranta datelor dumneavoastra personale este foarte importanta pentru noi. Dorim sa asiguram un nivel de protectie ridicat al datelor personale si crearea unui climat de incredere astfel incat dumneavoastra sa detineti controlul asupra propriilor date.

Datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

Scopul prelucrariiDatele personale   – adulti, respectiv copii si insotitori, platitori, imputerniciti-
Realizare programari, pacienti / clienti >  Nume si prenume   >  Numar de telefon >  Adresa de e-mail >  Nume, prenume medic   >  Tratamente si date >  Date card/asigurare sanatate
Comunicari in scopul gestionarii relatiei cu clientul/pacientul pentru asigurarea interesului legitim, inclusiv  curier/posta >  Date carte de identitate   >  Date pasaport >  Informatii medicale furnizate/solicitate de pacient >  Date financiare/bancare >  Numar de telefon   >  Adresa de e-mail >  Nume, prenume medic >  Date ale diverselor interactiuni ale dvs. cu noi
Furnizare servicii medicale stomatologice si imagistice (inclusiv radiografii dentare)   >  Date carte de identitate   >  Date pasaport >  Date permis de conducere >  Date legitimatie de serviciu >  Date certficat de nastere >  Date card/asigurare sanatate >  Date biometrice (radiografii, fotografii , amprente si modele dentare (forma fizica/digitala) >  Semnatura >  Stare de sanatate   >  Status dentar, diagnostic >  Tratamente si date >  Varsta, inaltime, greutate >  Adresa de e-mail >  Numar telefon >  Locul de munca, functia >  Nume prenume medic >  Numar fisa pacient >  Date financiare/bancare
Managementului informatiilor dumnevoastra prin intermediul Aplicatiei Gestionare Pacienti >  Date carte de identitate   >  Date pasaport >  Date permis de conducere >  Date legitimatie de serviciu >  Date certficat de nastere >  Date card/asigurare sanatate > Date biometrice (radiografii, fotografii , amprente si modele dentare (forma fizica/digitala) >  Semnatura >  Stare de sanatate   >  Status dentar, diagnostic >  Tratamente si date >  Varsta, inaltime, greutate >  Adresa de e-mail >  Numar telefon >  Locul de munca, functia >  Nume prenume medic >  Numar fisa pacient >  Date financiare/bancare
Furnizare de reduceri si gratuitati indiferent de felul lor >  Nume si prenume   >  Adresa de e-mail >  Informatii financiare/ bancare >  Numar de telefon   >  Semnatura >  Tratamente si date
Transmiterea de oferte si servicii personalizate, concursuri si campanii promotionale >  Nume si prenume   >  Adresa de e-mail >  Date financiare/ bancare >  Numar de telefon   >  Semnatura

Prin consimtamantul dumneavoastra ne dati permisiunea sa le folosim pentru scopurile mentionate mai sus.

Cititi mai multe despre cum si de ce va folosim datele personale pe www.migali.ro sau in brosura expusa in lobby, iar colegii nostri va vor detalia oricand serviciile medicale care necesita colectarea si stocarea datelor.

Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, fie in scris, solicitand formularul de retragere a consimtamantului, fie online printr-o solicitare in acest sens la protectiadatelor@migali.ro.

CE SUNT DATELE PERSONALE?

In sensul Regulamentului General de Prelucrare a Datelor (EU GDPR), Datele Personale sunt definite ca fiind ”orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

CATEGORII SPECIALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

In sensul Regulamentului General de Prelucrare a datelor (EU GDPR), anumite date sunt denumite „categorii speciale”, dintre care noi procesam:

 • stare de sanatate (aceasta cuprinde: stare de graviditate si varsta sarcina, alergii sau intolerante medicamentoase sau nemedicamentoase, data ultimei menstruatii, tratamente medicale administrate in timpul tratamentului (medicamentos, fitoterapic, homeopatic), tratament cu antibiotic, afectiuni acute sau cronice, boli infectioase, daca a primit vreodata sange sau produse din sange, interventii stomatologice anterioare, in cadrul tratamentelor si anesteziilor stomatologice anterioare au aparut accidente sau incidente, interventii chirurgicale suferite, consum de bauturi alcoolice/ tutun/ droguri, tratamente medicale, tratamente dentare / lucrari dentare, diagnostic, status dentar, tratamente viitoare, analize, date similare, inclusiv cele obtinute de la terti pentru diverse investigatii medicale), alte informatii pe care ni le oferiti, inclusiv ale membrilor familiei sau terte persoane.
 • date biometrice (radiografii, fotografii pacient si amprente dentare, modele dentare, toate in forma fizica si digitala)
 • date personale ale copiilor

Consimtamantul va este solicitat pentru ca SURMUR SRL sa proceseze ambele tipuri de date personale, insa acesta trebuie să fie dat in mod explicit. In cazul in care va sunt solicitate categorii speciale de date cu caracter personal intotdeauna se va preciza de ce si cum vor fi acestea utilizate.

DE CE SURMUR SRL ARE NEVOIE SA COLECTEZE SI SA STOCHEZE INFORMATIILE FURNIZATE SI CAT TIMP LE PASTRAM?

SURMUR SRL este obligat sa proceseze si sa stocheze date personale pentru a va putea asigura servicii medicale stomatologice in conditii de legalitate si inalta calitate. Pe parcursul tratamentelor vom transfera catre terti, colaboratori contractori si subcontractori datele dvs. in scopul asigurarii serviciilor medicale si indeplinirii obligatiilor contractuale, de exemplu, companii de asigurari pentru reduceri/decontari, parteneri contractuali si subcontractuali, cabinete/clinici medicale partenere, laboratoare de tehnica dentara,  laboratoare pentru realizarea de analize  diverse sau imagistica  medicala  pentru  asigurarea  de  tratamente  corespunzatoare  precum si tertilor contractuali si subcontractuali companii IT, care asigura suport si mentenanta pentru aplicatii si infrastructura SURMUR SRL.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate atat timp cat impune sau permite legislatia in vigoare. In cazul in care nu se face o mentiune expresa in acest sens, in conditii de securitate (conform Politicii de confidentialitate a datelor) pe o perioada de stocare conform Procedurii interne de retentie a datelor, dar nu mai mult de 20 de ani de la ultima vizita.

CINE ARE ACCES LA DATELE FURNIZATE?

Accesul asupra datelor il au angajatii si colaboratorii Surmur SRL, terti, colaboratori contractori, si subcontractori, ca de exemplu, companii de asigurari pentru reduceri/decontari, parteneri contractuali si subcontractuali, cabinete/clinici medicale partenere, medici colaboratori, laboratoare de tehnica dentara, analize diverse sau imagistica medicala, farmacii, companii IT, care asigura suport, mentenanta si arhivare pentru documente, aplicatii si infrastructura SURMUR SRL, firme de curierat, furnizori de servicii contabile, institutii ale statului cu baza legala de prelucrare.

UNDE SUNT STOCATE DATELE FURNIZATE DE DUMNEAVOASTRA?

Datele personale furnizate sunt stocate pe teritorul Romaniei, conform cerintelor Regulamentului General de Prelucrare a datelor (EU GDPR). Modalitatea de securizare a datelor personale o puteti consulta in Politica de confidentialitate a SURMUR SRL.

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Toți angajații sunt responsabili pentru a asigura că toate datele personale pe care SURMUR S.R.L. le deține, sunt păstrate în siguranță și nu sunt divulgate în niciun fel unei terțe părți decât dacă acea terță parte a fost autorizată în mod specific de SURMUR S.R.L. să primească aceste informații.

Toate datele personale sunt accesibile numai celor care au nevoie să le folosească Toate datele cu caracter personal sunt procesate in siguranta și sunt păstrate:

 • intr-o camera inchisa cu acces controlat; și / sau
 • într-un sertar închis sau într-un dulap incuiat; și / sau
 • daca sunt pastrate pe computere, protejate prin parolă în conformitate cu cerințele organizatiei din Politica de control al accesului și / sau
 • stocate pe suporturi (detașabile) care sunt protejate prin parola

Toți angajații au incheiat un acord de utilizare înainte de a li se permite accesul la informațiile organizaționale de orice fel. Imediat ce înregistrările in format fizic nu mai sunt necesare pentru clienții de zi cu zi, acestea trebuie să fie distruse in siguranta, în conformitate cu o anumita procedura.

Datele personale pot fi șterse sau eliminate în conformitate cu procedura de păstrare a înregistrărilor si conform legislatiei in vigoare. Înregistrările in format fizic care au ajuns la scadenta, sunt  mărunțite și aruncate ca “deșeuri confidențiale”.

DREPTURILE PERSOANELOR

Persoanele vizate au următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor și inregistrarile acestor date pe care le pot exercita la protectiadatelor@migali.ro:

 • Să solicite acces cu privire la informațiile deținute și referitoare la cei carora le-au fost dezvăluite.
 • Sa se opuna prelucrarii care ar putea provoca daune sau prejudicii.
 • Sa se opuna prelucrarii în scopul marketingul direct.
 • Să fie informați cu privire la procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri.
 • Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
 • Să solicite despăgubiri în cazul în care suferă daune prin orice încălcare a GDPR.
 • Să ia măsuri pentru rectificarea, blocarea, ștergerea, inclusiv dreptul de a fi uitat sau distrugerea datelor inexacte.
 • Să solicite autorității de supraveghere să evalueze dacă o prevedere a GDPR a fost încălcată.
 • Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc şi pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal.
 • Persoana vizată are dreptul de a se opune crearii de profile fara existenta unui consimtamant

SURMUR S.R.L. asigură persoanele vizate ca isi pot exercita aceste drepturi:

 • Persoanele vizate pot face cereri de acces la date, conform Procedurii de solicitare a accesului persoanei vizate; această procedură descrie, de asemenea, modul în care SURMUR S.R.L. se va asigura că răspunsul său la solicitarea de acces la date respectă cerințele legii.
 • Persoanele vizate au dreptul sa depuna o plangere către SURMUR S.R.L. în legătură cu prelucrarea datelor lor personale, solicitarile din partea persoanelor vizate si modul în care au fost soluționate plângerile se vor face în conformitate cu procedura privind reclamațiile.
PROGRAMARI