Implanturi


Implant dentar

IMPLANTIUM


Iti doresti un implant cu integrare rapida? IMPLANTIUM este solutia perfecta! Implantare imediata cu un raspuns excelent al osului si o estetica deosebita. Stabilitate mare in aleveola postextractional si variante protetice multiple! Distanta mai mare dintre spirele filetului ajuta la o osteointegrare mai rapida si eficienta.


Afla mai multe
Implant dentar

BREDENT SKY


Implanturile blueSky si Sky clasic formeaza baza unui concept protetic ce asigura o stabilitate ridicata in toate tipurile de os. Prin urmare, formeaza o solutie fiabila pentru restaurarea imediata. Pe designul clasic Bredent, s-a adaugat suprafata Osseo Conect, care combina acum stabilitatea primara desavarsita cu suprafata de o receptivitate extraordinara la elementele biologice.


Afla mai multe


Implant dentar

NOBEL


Nobel Biocare ofera solutii de tratament pentru o stabilitate excelenta, chiar si pentru cele mai complexe situatii. Caracteristicile sale unice pastreaza proprietatile tesuturilor marginale, dure si moi, iar asta face ca Nobel sa devina liderul implanturilor in zona estetica.


Afla mai multe
Sistemul

FAST & FIXED by BREDENT


Sistemul de implanturi Fast&Fixed este o tehnologie moderna ce permite medicilor nostri sa ofere un serviciu de ultima generatie: refacerea completa a danturii in 24 de ore. Concept al germanilor de la Bredent Medical, Fast & Fixed foloseste un numar mai mic de implanturi comparativ cu metodele clasice – 4 implanturi la mandibula si 6 la maxilar.


Afla mai multe

Formular de contact


    Perfectiune. Minutiozitate.
    Delicatete. Rabdare. Experienta.

    Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

    PROGRAMARI