Implant dentar IMPLANTIUM

Iti doresti un implant cu integrare rapida? IMPLANTIUM este solutia perfecta! Implantare imediata cu un raspuns excelent al osului si o estetica deosebita. Stabilitate mare in aleveola postextractional si variante protetice multiple! Distanta mai mare dintre spirele filetului ajuta la o osteointegrare mai rapida si eficienta.

Conexiunea hexica conica intre implant si bont asigura o sigilare ermetica, iar suprafata S.L.A. permite un contact eficient intre implant si os, cu rezultate clinice deosebite. Conexiunea biologica distribuie o incarcatura uniforma catre toate partile implantului. Prin urmare, contribuie la minimizarea micro-miscarilor si a eventualelor pierderi osoase.

IMPLANTIUM ofera stabilitate primara si o estetica excelenta. Acest tip de implant are avantajul de a se regasi intr-o varietate de forme si dimensiuni ce se pliaza nevoilor fiecarui pacient.

IMPLANTIUM a fost gandit si realizat ca sa favorizeze incarcarea imediata si corespunde cu standardele de calitate ale unui sistem premium.

Avantajele implantului dentar IMPLANTIUM

• Conexiune de maxima precizie conica dubla intre bont si implant - datorita conexiunii conice fortele masticatorii se descarca uniform in implant

• Spira dubla - creste stabilitatea primara a implantului chiar si in cazul unui os cu densitate scazuta

• Design conic - permite un raspuns excelent al osului in incarcarea protetica si se armonizeaza cu osul inconjurator

• Bontul se potriveste oricarui diametru de implant si este disponibil in mai multe variante: drept, cu prag, angulant, calcinabil sau temporar

• Inserare rapida


MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

Perfectiune. Minutiozitate.
Delicatete. Rabdare. Experienta.

Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

PROGRAMARI