Implant dentar NOBEL

NNobel Biocare ofera solutii de tratament pentru o stabilitate excelenta, chiar si pentru cele mai complexe situatii. Caracteristicile sale unice pastreaza proprietatile tesuturilor marginale, dure si moi, iar asta face ca Nobel sa devina liderul implanturilor in zona estetica.

Tipuri de implant Nobel

• Nobel Active

• Nobel Paralel

• Branemark Sistem si Nobel Speedy Groovy

• Nobel Zygoma and Branemark Sistem Zygoma

• Replace Sellect

1. Nobel Active. Designul unic al acestui implant ofera o stabilitate excelenta in situatii complicate, cum ar fi os moale sau gol de extractie. Acest lucru permite plasarea imediata a implantului, facand dintele sa isi recupereze imediat functia, chiar si in cele mai provocatoare situatii. Nobel Active are un aspect natural, iar designul conului si platforma incorporata au fost concepute pentru a optimiza volumul de os si de tesuturi moi. Lamele de foraj cu taiere inversa permit ajustarea implantului in timpul pozitionarii, pentru o restaurare optimizata, in special in locurile de extractie.

2. Nobel Paralel - solutii inovative de restaurare. Corpul implantului cu pereti paraleli il face potrivit pentru uz universal, pentru toate tipurile de structuri osoase si pentru o gama larga de indicatii. Are avantajul de a scurta timpul de tratament cu un protocol chirurgical simplu, care poate fi folosit pentru diferite densitati osoase. Suprafata TiUnite, protocolul chirurgical simplu, varful conic si filetul acestuia au fost concepute pentru a oferi o stabilitate primara excelenta si utilizarea imediata a implantului. .

3. Branemark Sistem si Nobel Speedy Groovy - versatilitate exceptionala. Acest tip de implant vine intr-o gama completa de diametre si lungimi, inclusiv diametrul ingust pentru toate tipurile de os. Conexiunea exterioara hexagonala ofera o distanta scurta de la coroana la primul filet al implantului. Suprafata unica TiUnite mentine stabilitatea implantului in perioada critica de vindecare prin formarea rapida a oaselor.Nobel Speedy Goovy permite o stabilitate eficienta la nivelul oaselor moi datorita corpului usor conic si a varfului conic, care permit pregatirea si ancorarea bicorticala.

4. Nobel Zygoma and Branemark Sistem Zygoma nu necesita aditie osoasa. Cu Nobel Zygoma evitati procedurile complexe care necesita augmentare osoasa, deoarece acest tip de implant se ancoreaza in osul zigomatic. Corpul implantului are o lungime de 30 pana la 52,5 mm, si poate fi drept sau cu unghi de 45 de grade, ambele avand o conexiune exterioara hexagonala. Ideal pentru a oferi o proteza fixa sau provizorie, imediat dupa operatie.

5. Replace Sellect - compatibilitate perfecta cu bara de implant Nobel Procera. Se regaseste intr-o varietate larga de bare si accesorii ce se potrivesc nevoilor fiecarui pacient. Corpul implantului este realizat dupa forma originala a Branemark System.


MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

Perfectiune. Minutiozitate.
Delicatete. Rabdare. Experienta.

Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

PROGRAMARI