Implant dentar BREDENT SKY

Implanturile blueSky si Sky clasic formeaza baza unui concept protetic ce asigura o stabilitate ridicata in toate tipurile de os. Prin urmare, formeaza o solutie fiabila pentru restaurarea imediata. Pe designul clasic Bredent, s-a adaugat suprafata Osseo Conect, care combina acum stabilitatea primara desavarsita cu suprafata de o receptivitate extraordinara la elementele biologice.

Implanturile dentare Sky au o conexiune consacrata Torx, cea mai lunga din industria de profil si un concept de monoplatforma. Aceasta conexiune impiedica desurubarea sau ruperea suruburilor si asigura o distribuire uniforma a fortelor masticatorii intre surub si abutament. O conexiune durabila este garantata si prin rotatia reziduala scazuta si datorita contactului.

Bredent Sky Classic este ideal pentru implanturile fara lambou, atat cat este permisa o pozitie transgingivala a implantului. Cu Sky Classic nu este nevoie de frezarea si nivelarea osului pentru locurile inguste sau cu margini inegale. Prin pozitionarea supracrestala, implantul de 8 mm poate fi utilizat ca implant scurt.

Bredent blueSky este un implant structurat coronal, destinatat pozitionarilor la nivelul osului. Macrosanturile din zona gatului permit conservarea oaselor la un nivel ridicat. Suprafata obtinuta prin sablare, asigura succesul implantului in osul nativ sau artificial. Datorita tehnologiei de tratament a suprafetei implantului dentar si a structurii filetului, stabilitatea primara a implantului creste considerabil.

Avantajele Bredent Sky

Pot fi inserate direct in osul nativ al pacientului, dar si in cazurile in care este nevoie de aditie osoasa.

Implantul este realizat intr-o singura sedinta, iar perioada de vindecare este mult mai scurta.

Implanturile Bredent pot fi folosite atat pe arcada superioara, cat si pe cea inferioara.


MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

Perfectiune. Minutiozitate.
Delicatete. Rabdare. Experienta.

Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

PROGRAMARI