Beneficii implant dentar

Vrei sa iti recapeti zambetul si sa iti poti folosi dantura la potentialul maxim?

Solutia: IMPLANTUL DENTAR

CE ESTE IMPLANTUL DENTAR?

Implanturile dentare sunt cea mai buna solutie pentru a va recapata dantura si zambetul de altadata. Tehnic, este un dispozitiv special creat – asemanator cu un surub - realizat din titan si diferite aliaje. El se introduce in os si are rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa. Pe acest suport artificial, medicul insurubeaza coroana dentara - lucrarea - definitiva.

Procedura de inserare a unui implant dentar se face sub anestezie locala, deci nu vorbim despre niciun fel de durere.

Principalul avantaj al unui implant dentar este faptul ca vine intr-o varietate de forme si dimensiuni, fapt ce permite satisfacerea tuturor nevoilor pacientilor.

AVANTAJELE IMPLANTULUI DENTAR

1Solutie garantata.
Tehnologia moderna folosita in Clinica noastra, precum si varietatea de produse de ultima generatie, permit echipei de specialisti sa insereze orice tip de implant, cu o flexibilitate absoluta in abordarea oricarui caz medical ce necesita inserare de implant, de la prima vizita in Clinica si pana la obtinerea unei danturi estetice functionale 100%.
2Zambet perfect, functionalitate recastigata!
Dintii naturali sprijina structura faciala. Atunci cand se pierd unul sau mai multi dinti, aceasta sufera modificari. Astfel, un rol al implantului este acela de a sprijini structura naturala a fetei, impiedicand schimbarea formei. Golul lasat de pierderea dintilor poate duce la migrarea celor ramasi, conducand astfel la o aliniere necorespunzatoare. Implantul umple locul sau locurile goale si ne permite sa pastram zambetul natural. Spre deosebire de protezele dentare, la implanturile dentare nu exista riscul de a se deplasa in timpul vorbirii sau de a afecta vorbirea.
3Durabilitate pe viata.
Trebuie stiut faptul ca implanturile necesita o ingrijire zilnica. Igiena implantului dentar este, in general, aceeasi cu igiena unui dinte natural. Este nevoie sa va spalati zilnic pe dinti si sa folositi ata dentara. In conditiile respectarii indicatiilor medicilor nostri specialisti, implantul dentar are durabilitate pe viata.
4Risc redus pentru aparitia unor afectiuni.
Risc redus pentru aparitia unor afectiuni. Implanturile contribuie la reducerea riscului de aparitie a bolii paradontale, a unei infectii cronice induse de bacterii sau a bolilor inflamatorii. O sanatate orala buna inseamna si o sanatate generala mai buna!
5Cel mai bun raport calitate-pret.
Comparativ cu alte tipuri de restaurare dentara, care au nevoie de o inlocuire regulata, implanturile dentare sunt rentabile pe termen lung. Ne scutesc de refaceri frecvente ale lucrarii si de disconfortul unei proteze mobile.

MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

MIGALI are solutia pentru
orice tip de problema dentara!

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit.


Contacteaza-ne

ETAPE DE INSERARE A IMPLANTULUI DENTAR

Este esential sa inlocuiti dintii care lipsesc! Complicatiile va pot influenta viata pe termen lung. Pierderea osului, imbolnavirea articulatiilor mandibulare, afectiuni ale aparatului digestiv - sunt doar cateva exemple de posibile complicatii. Desi cu un cost mai ridicat decat alte variante de pe piata, implantul dentar este cea mai avantajoasa optiune daca privim beneficiile.

Inainte de inserarea unui implant dentar, informarea pacientului face parte din procedura: etapele de inserare, ingrijirea post-procedura si igiena implantului dentar sunt informatii esentiale pe care fiecare pacient al clinicii noastre le primeste de la medicii specialisti.

1Inserarea implantului dentar
Este asemanatoare unei extractii dentare. Atentie! Veti fi constient pe parcursul interventiei si puteti comunica eficient si constant cu echipa medicala, aceasta fiind gata sa raspunda oricaror nevoi ce tin nu doar de procedura in sine, ci si de confort ori de ameliorarea anxietatii. Chiar si asa, nu veti simti nicio durere. Interventia este pain free! Tehnic, inserarea implantului incepe cu o incizie, urmata de decolarea gingiei. In osul astfel descoperit, medicii nostri realizeaza locul in care urmeaza a fi inserat implantul - surubul. Sunt situatii in care avem nevoie de proceduri suplimentare, cum ar fi sinus lift. Un astfel de caz este identificat anterior procedurii de inserare. Pacientul este informat, iar medicul realizeaza ceea ce se numeste sinus lift. Mai exact, mucoasa sinusului trebuie ridicata prin aditie osoasa pentru a creste patul osos. Mai multe detalii despre aditia osoasa, regasiti aici.
2Integrarea osoasa
Este un proces ce se poate intinde pe o perioada de 4 pana la 6 luni. In acest timp, este de preferat ca implantul sa nu fie incarcat cu un alt element. Sigur, exceptie fac sistemele care sunt special concepute sa ofere o solutie de restaurare in 24 de ore, cum este sistemul Fast&Fixed, procedura pentru care medicii nostri au o larga expertiza si experienta. Dupa acesta etapa, o radiografie ii va permite medicului nostru specialist sa aprecieze oportunitatea trecerii la ultima etapa: fixarea elementului de protetica dentara.
3Fixarea bontului si a coroanei ceramice
In timpul acestei proceduri, implantul este descoperit chirurgical si se monteaza un bont de vindecare. Dupa aproximativ o saptamana, bontul temporar este inlocuit de unul definitiv, pe care se va modela si insuruba coroana.

Perfectiune. Minutiozitate.
Delicatete. Rabdare. Experienta.

Clinica Dentara Migali este locul unde zambetele se nasc cu bucurie.

PROGRAMARI